Äntligen har ljuset kommit tillbaka och hopp om vår och värme ligger i luften.

I år/vår hoppas vi att hälsan och turen är på vår sida så att vi kommer hinna få mer färdigt i logen. Hjälp oss att hålla tummarna så vi i år kan börja förverkliga några av alla våra ideer.

I alla fall så går det sakta framåt. Allt grundarbete och slit med att riva och bygga ny stomme invändigt är klart. Jag kan lova att gamla stockar är tunga och otympliga men de är också en fantastisk tillgång som vi återanvänder i bygget. 

Hela golvet är nu lagt och det ser verkligen stort ut mot tidigare.
Material till tak har kommit och nu väntar vi bara på drägliga temperaturer för att jobba i logen. 

Vi håller också på att anlägga en ny köksträdgård & första årets provodling har fungerat riktigt bra för att vara premiär så vi fortsätter att utöka odlingsytorna. 
 
Vi planerar och hoppas på att vartefter kunna smyga in produkter från vår egen giftfria odling.

Vår idé är att vi så småning om kommer att kunna erbjuda både färdigt hantverk av hög klass, naturliga produkter, material för hantverk och pyssel, viss medicinsk behandling, enklare fika med hembakt samt loppis.

Målet är att du alltid ska känna dig välkommen oavsett om du bara vill titta in på en kopp kaffe, bli inspirerad, letar present till en vän eller letar efter något roligt och/eller vackert till dig själv.
 

Meningen är att det alltid ska finnas något nytt att köpa, göra eller uppleva hos oss och att just du ska känna dig väldigt välkommen! 

Din trivsel och upplevelse är viktig för oss.