Åsgårdens butik & Atelje 

I år har ju inget varit som det brukar. Inga marknader och mässor har ju kunnat genomföras p.g.a Coronan. Alla biverkningar har dock inte varit av ondo utan vi har i stället haft tid att bygga vidare på vår butik. Nu är det bara en del småfix samt el och värme som saknas innan vi kan öppna på riktigt. 

Vi räknar med att kunna smygöppna till våren 2021.

Vi håller också på att anlägga en ny köksträdgård & första årets provodling har fungerat riktigt bra för att vara premiär så vi fortsätter att utöka odlingsytorna. 
 
Vi planerar och hoppas på att vartefter kunna smyga in produkter från vår egen giftfria odling.

Vår idé är att vi så småning om kommer att kunna erbjuda både färdigt hantverk av hög klass, naturliga produkter, material för hantverk och pyssel, viss medicinsk behandling, enklare fika med hembakt samt loppis.

Målet är att du alltid ska känna dig välkommen oavsett om du bara vill titta in på en kopp kaffe, bli inspirerad, letar present till en vän eller letar efter något roligt och/eller vackert till dig själv.
 

Meningen är att det alltid ska finnas något nytt att köpa, göra eller uppleva hos oss och att just du ska känna dig väldigt välkommen! 

Din trivsel och upplevelse är viktig för oss.